Selv om det er sommer – GOD SOMMER forresten! – betyr det ikke at det er stille fra oss i Rena Music. I dag har nemlig en av våre egne sluppet sin debutlåt.

Av: Julie Wilhelmine Helgaas

25 år gamle Tom Molnes alias MOLTOM som har bursdag i dag, feirer uselvisk med å gi oss en gave. In the Eyes of the Lonely, er herlige sommervibes pakket inn i en futurebass inspirert EDM/Dance track. Med både elektroniske og organiske elementer er atmosfæren i låten virkelig magisk og gir den absolutt kredibilitet nok til å havne rett i sommerlistene våre.

19126275_10154652355610737_21286213_o

Tekst og melodi er skrevet av Vårin Strand, mens vokalen er gjort av Marte Larsen – begge jenter MOLTOM kjenner fra før.

– Jeg møtte både Vårin og Marte på musikkfolkehøgskolen, Viken, i fjor og har fortsatt god kontakt med dem.

Nå studerer han Music Business – Production på Rena og syntes så absolutt at det er kjekt:

– Spesielt med tanke på at plassen er så liten, så man blir kjent med alle, og da er det mye lettere å bli godt kjent og å få knyttet gode kontakter videre ut i bransjen. Miljøet er bra og fasilitetene er nice!

Selv om skolen har fine fasiliteter, tilbringer MOLTOM en del tid på hybelen hvor han har satt opp sitt eget lille hjemmestudio. Her har han finpusset på låten, som startet som et skoleprosjekt på høgskolen, for at den skulle innfri forelesernes kriterium: Den skulle være bra nok til å sendes på radio. Og nå er den endelig her – utgitt på Spotify og andre strømmetjenester via distributøren SpinnUp.

19126260_10154652367675737_1363842766_o

Så enten du har en liten sommerferie fra Rena, eller venter spent på å flytte dit for første gang, eller kanskje ikke har noe som helst med Rena å gjøre – sjekk ut låten og kos deg videre i sommer!

Og sist men ikke minst; GRATTIS, TOM – både med herlig debut og hele 25 år!

 

 

 

Sjekk ut låten på Spotify her: