Eivind Brydøy – manager og gjesteforeleser

Skrevet av: Sturle Breivik

Vi fikk muligheten til å snakke med Eivind Brydøy som er manager for blant annet Janove og Thomas Dybdahl, etter at han hadde en forelesning i faget Musikkbransjen hos Høgskolen i Innlandet.

 Hvem er du og hva jobber du med?

– Jeg er Eivind Brydøy, jeg driver et firma som heter Artist Vision og vi driver med management.

Hvor og hvordan begynte reisen din som manager?

– Jeg er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og jeg booket mange konserter mens jeg gikk der. Etter jeg var ferdig ble jeg ansatt i et managerbyrå, og har senere vært med på å starte et par booking-byråer. Deretter startet jeg for meg selv med bare management.

Så det var ikke denne bransjen du hadde sett for deg når du begynte på handelshøyskolen?

– Nei det kan du si. Planen var litt annerledes, men så var det en finanskrise som kom, så da ble utfallet noe annet.

Hvorfor ville du jobbe med det du gjør nå?

– Jeg jobba en del med booking, men jeg fikk lyst til å jobbe med management fordi jeg syntes det virket veldig interessant å jobbe langsiktig med artister. Jeg tror det som virket interessant var at man kan tenke langsiktig og legge litt planer over lengre tid.

Hvordan føler du rollen din har endret seg i løpet av de årene du har jobbet?

– Det er ganske mye. Jeg begynte å jobbe i «CD-alderen» hvor det var store plateselskaper og mye penger i CD’en. Nå er det blitt en endring som gjør at artisten er mye mer i fokus, og har også mer makt i bransjen for seg selv. Det er også interessant fordi vi jobber med mange flere ting enn vi gjorde når jeg startet. Det syns jeg er veldig bra.

Hva er det beste og verste med jobben?

– Det beste med jobben er når vi får til de tingene vi har jobbet med, kanskje over flere år. Vi jobber ofte langsiktig med å prøve å få til prosjekter, så det beste er når vi får det til. Det verste er når vi kanskje ikke får det så bra til, men det lærer man mye av, så man trenger litt av begge deler.

Hvordan er en vanlig dag på jobben for deg?

– Strengt tatt er det ingen dager som er like. Det er selvsagt mange telefoner, svaring på mail osv. Det er veldig avhengig av hvilket prosjekt vi er på, hva som skal gjøres. Rett og slett en blanding av alt mulig.

Hvilke egenskaper er viktige i arbeidet ditt?

– Det er viktig å ha en eller annen form for «social skills» og kunne tenke litt strukturert, langsiktig og strategisk. Man må kunne engelsk. Om man ikke kan engelsk, kommer man ikke så langt. Det gjør heller ikke noe om man kan litt økonomi og litt juss. Så sånn sett så er denne skolen her ganske bra.

Hva er det viktigste rådet du har fått?

– Mitt viktigste råd tror jeg at jeg fikk fra min mentor som var manager for Pink Floyd; han sa at det er veldig viktig å være personlig med artisten og ha et veldig godt personlig forhold. Det er i grunnen det viktigste.

På bakgrunn av erfaringer du har gjort deg og opplevelser du har hatt, hvilke råd ville du gitt deg selv som 20 åring?

Jeg tror i hvert fall at det i dag er viktig å se helheten til artisten, og hvor vi skal gå i forhold til hvor vi kan gå. Og så er det viktig å være obs på seg selv i forhold til hva som er arbeidskapasiteten sin, da det er lett å bli oppslukt i det man driver med. Da er det viktig å bygge et godt team og stole på hverandre i teamet.

Du har jo hatt litt ulike verv og stillinger utenom det å være manager. Kan du fortelle litt om det, om hvordan du fikk de jobbene og hvordan det var å ha de?

Jeg var med å starte Norsk Management Forening fordi jeg følte management kan være en litt ensom jobb. Hvis man jobber alene som manager så er det greit å kunne jobbe sammen med andre, se at andre har samme utfordringer og få diskutere ting, som for eksempel hvor bransjen er på vei. Jeg ble derfor tidlig med i en internasjonal management-forening som vi også jobber med nå, så det er veldig gøy. Også sitter jeg litt i styret for et teknologiselskap, for jeg synes det er veldig interessant å se på hvordan teknologien kan drive en bransje fremover. Dette selskapet heter Bach Technology og driver i hovedsak med nyere teknologier på monitorering.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *