Som vanlig for de fleste førsteårsstudenter rundt omkring i landet arrangeres en fadderuke i regi av studentene som har gått noen år mer. Rena er ikke noe unntak. Langt i fra. Det var fullt kjør med konserter og aktiviteter fra ende til annen. Altså fra mandag 11. August til lørdag 16.

 

På dagaktivitene ble alle studentene delt inn i ulike team og sto sammen på alle konkurransene. Blant konkurransene var det ”funballturnering”, en slags fotballturnering med en helt sinnsykt stor badeballaktig fotball. Det var ganske festlig. ”Capture The Flag”, ”olympiske leker” og mye mer var og blant aktivitetene. Alle lekene og aktivitetene tok utgangspunkt i å gjøre studentene bedre kjent med hverandre så dagen der man plutselig satt i en forelesning med hundre man ikke kjente kom. Spør du meg, så tror jeg det fungerte helt strålende.

 

Ellers er det kanskje mange av dere som lurer på hva som skjedde på kveldstid. Det er vel ikke å legge skjul på at de fleste av oss studenter er nattedyr. Vår kjære DJ Ladian som går sitt andre år på musikkproduksjon på Rena kickstartet uka med konsert på mandag og avsluttet den med stil på lørdag.

 

I mellom Ladian sine konserter hadde vi besøk av BYZ(Vi kjenner vel alle 2007-slageren ”Do You Wanna Fuck” enten vi vil eller ikke), Kid Astray(synthpop-bandet fra Sandvika) og Cir.Cuz. BYZ løftet nesten taket av Arena Bar, og Kid Astray bidro, sammen med Cir.Cuz, til en komplett fadderuke, med ekstremt mye moro, masse kule folk, og ikke minst innmari mange flotte, nye studenter som vi gleder oss til å bli kjent med!

 

2015-08-11 15.20.56-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Flere bilder fra fadderuka vil bli lagt ut på samfunnets andre sider så snart de blir sortert gjennom)