Tirsdag 18.september hadde Music Management forelesning i Event Management med Mona Halvorsen. Mona har mange års erfaring i å jobbe med eventer og konserter, har jobbet som turnémanager for blant annet TNT og driver nå sitt eget firma Stunt Squad som er et cateringfirma.

I tillegg driver firmaet hennes restaurantene Royal Revolver (i samarbeid med Revolver Bar og Rockeklubb) og Royal Marine samt gatekjøkkenet Royal Junk. De siste årene har cateringfirmaet hennes levert mat til produksjoner som Eurovision Song Contest på Fornebu, Nobelkonserten og Spellemannsprisen.

Mona fortalte om gode og dårlige erfaringer på arrangementer hun har vært med på. Ved et konsertarrangement må man ta hensyn til hvor man plasserer backstage, hvor stort det skal være (med hensyn til gjerder og sikkerhet), hvordan garderobene kan være og sist men ikke minst mat til artister, arrangører og frivillige.

Mona har fått masse erfaring som turnémanager og fortalte da om viktigheten med forsikring, samarbeid med tollen (tollcarné), logistikk, oversikt over lokale nødnummer og hvordan å håndtere vanskelige arrangører og festglade artister.

Dette var en veldig lærerik og morsom forelesning med en morsom personlighet, og vi håper vi får sett mer av Mona i framtiden.