Info

 

Hei og velkommen til Rena Music and Media10849964_10152853176496351_7622457433148215316_n

Rena Music and Media er et samarbeid mellom de tre bachelorstudiene Digital Kommunikasjon og Prosjektledelse, Music Management, og Musikkproduksjon som alle har sin fot på Rena (Høgskolen i Hedmark). Sammen vil vi åpne øynene for musikk-og mediainteresserte, og prøve å spre ordet om studiene.

Dette kommer kanskje som et stort sjokk for mange, men Rena er ikke akkurat det mest kjente stedet i Norge. Heller ikke det største. Rena er et koselig, lite sted, midt ute i det landlige Hedmark. Omringet av trær og skog har vi det godt. Med denne nettsiden vil vi gi andre innsikt i hvordan det er å studere på Rena, hva studiene går ut på, og alt det vi gjør i forbindelse med studiene. Målet vårt med denne nettsiden er at flere skal se hva vi driver med, og at det får andre musikk-og mediainteresserte til å søke til Rena.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt enten på epost, i kommentarfeltet eller på Facebook!

Vi snakkes!


2 thoughts on “Info

  1. Hei!
    Jeg skulle gjerne ha kontakt med dere angående et kurs vi skal holde i neste uke, tirsdag den 20.mars, Publishing, hvordan man kan tjene peneger på låtskriving.
    I denne anledning har vi noen gratis plasser som vi vil gi bort til deres studenter ved Music Management. Ta gjerne kontakt med meg på 93 67 08 02 for mer info.
    Vh Dorthe Aske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *