JULIE BERGAN

Fredag 9. Desember 2016, og det er klart for konsert på Arena Bar. Selv om Rena er et lite tettsted ikke så alt for mange har hørt om, har studentlivet mye å by på! Denne kvelden var det Julie Bergan som skulle opp på scenen og gi oss et energisk show. Konserten startet med kveldens oppvarmingsartist Ruben, som for tiden er aktuell med sin nye låt ”Go For Love”, og sørget for topp stemning før Julie entret scenen. Ruben er selv elev ved Høgskolen på Rena og har allerede gitt ut et par låter som gjør det bra både på spotify og på radio.

IMG_7030Ruben Markussen

 

Julie ga oss sanger som ”Younger”, ”All Hours”, ”I Kinda Like It” og ”Arigato”. I tillegg fikk vi høre hennes helt nye låt ”Blackout” som da enda ikke hadde blitt sluppet. Selv om Julie er vandt med store konserter for et publikum av mer en ti ganger så mange mennesker, leverte hun en konsert fylt av energi som smittet over på publikum, noe som gjorde det vanskelig å stå i ro for de fleste.

 

IMG_7108-Edit

 

En stund før  konserten ble det arrangert en konkurranse hvor to heldige vinnere kunne ta med seg en venn og møte Julie backstage etter konserten, for en liten prat, litt bildetaking og autografskriving.

IMG_3033

Nina Strandby, Julie Bergan, Silje Utseth

I tillegg til å ha en god scenetilstedeværelse er Julie veldig jordnær og pratet masse med oss backstage. Hun fortalte at selv om hun har spilt på store konserter som VG-lista, og ikke minst vært oppvarmingsartist for Justin Bieber, har hun også turnert i Sverige hvor hun har spilt på små plasser lignende Rena. Hun sier man får en helt annen kontakt med et mindre publikum. Alt i alt, topp stemning på scenen, blant publikum og backstage denne kvelden


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *