Lanseringen av det kreative kollektivet Norf East

Foto: Ingrid Marie Østerbø Rolland

På Fredag lanserte en håndfull renastudenter et kreativt kollektiv; Norf East. Vi ble invitert til releasefesten, og har tatt en prat med gjengen bak. 

Takk for en bra releasefest! Stod det til forventingene? 
Det stod absolutt til forventingene. Fint og rørende at så mange venner og bekjente ville komme og lansere Norf East med oss. Og stor takk til alle artistene (Daniel Alsvik og Tonje Grimstad Haugen, Mut3d og Dunderu) som kunne stille opp på så kort varsel, dere alle betyr mye for oss. 


Hvem er Norf East?
Vi er et multi-disiplinert, kreativt kollektiv med en management avdeling som er managere for de andre i kollektivet. Per dags dato har vi lagt alt fokus på musikk. Vårt hovedmål er å styrke de kreative gjennom samarbeid og deling av ressurser. Vi tror dette vil øke kvaliteten på våre produkter. 

Hva jobber dere med om dagen?
Vi har allerede mange baller i luften. Vi jobber med å produsere for mange spennende artister. Nå som korona har herjet har det vært mye mailing frem og tilbake med ulike aktører. Vi har også hatt sessions i Oslo med ulike artister. Managementet har i tillegg jobbet med rådgivning for artisten SHKEL og hans nylige release «B409». 

Lytt til SHKEL sin nye singel HER

Foto: Simen Skogseth

Hvilke fremtidsplaner har dere?
Vi håper at vi fortsatt kan jobbe med spennende prosjekter innen musikk og etter hvert bevege oss ut i andre kreative felt. Siden vi alle i Norf East studerer Music Business ønsker vi å sette Rena på kartet, fordi det er veldig mange flinke folk her. 

Hvor har dere fått navnet Norf East fra?
Augustin fikk ideen i 2015, da han ønsket å starte et multi-kreativt kollektiv. Han har røtter fra både nord og øst, og derfor ble det naturlig med «Norf East». North ble byttet ut med Norf, fordi hvorfor ikke? Det blir brått litt mer eget og unikt.  

Ønske-collab?
Arif, Cezinando, Isah, Ylva, Lill Halima og Astrid S i Norge. Hvis vi tenker internasjonalt ønsker vi collab med Kanye, Travis Scott, Frank Ocean, JoJo og Dua Lipa. 

Norf East består i dag av Saint Augustin Merci, Kevin Fleming, Simon Widholm, Henrik Ceballos, Aksel Tandberg Rindsem, Markus Eliassen Næss, Martin Nedgård Hansen, Mats Lilletrøen og Hogne Olsnes.  

Følg Norf Easts reise videre på @norf.east på Instagram!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *