Det er lørdags kveld og det ekstatiske publikumet er klar for en kokende avslutning på UKA’15. Arena Bar fikk konsertbesøk av norges fremste rapper, Lars Vaular lørdag kveld. UKA15 skulle komme til en ende, og publikumet var klare for en kokende avslutning på UKA. Arena Bar var tettpakket og det var estimert en folkemengde på 150-200 personer på baren. Vi slo av en kort prat med Vaular etter konserten, hvor blant annet han fortalte at stemningen på Arena Bar var fanastisk!

1

5

Vi spurte hvordan det var å returnere til Arena Bar etter hans besøk i 2010, og han fortalte oss at dette var meget hyggelig og at det nok en gang var en enorm energi i publikum. Vaular fortalte at et sted som Rena er alltid gøy og spille for, det er naturligvis et mindre oppmøte av folk på en så liten plass, men det er slik man får mye bedre kontakt med publikm. Vaular sa at et publikum som Rena er mye mer intimt enn et vanlig publikum, og at dette gjerne er en spesiell, men meget gøy konsert å holde. Det er ikke ofte man får holde en konsert for et slikt publikum.

Vi fikk også en kort kommentar om det nylige mediaoppstyret, hvor Vaular valgte å droppe manager Gunnar Greve, og heller personlig ta styringen over egen karriære. «Det er alltid fint å ha en støttespiller, og noen som tar av seg det administrative, men dette er også noe man også klarer selv. Selv føler jeg det blir mindre distraksjoner.» fortalte Vaular. En selvstyrt karriære er også en karriære som man kan styre mer fritt, slik at man også kan være fullt ut kreativt fri, fortalte Vaular, som også sier at managerrollen er viktig i sin helhet.

2

Vaular gav nettopp ut sin nyeste EP«666 ALT» som du kan høre under, og Rena var en av de førse i Norge som fikk oppleve de nye låtene live. Vaular opptrådde med både nytt og gammelt, hvor vi fikk høre låter som «D D EG gjør», «Ung heit gateflamme», «Rett Opp og Ned», og en helt ny versjon av «Solbriller På»

Vi takker Lars Vaular for intervjuet, konserten, og håper han snart vil returnere til Rena igjen!

3