Med studiestart like rundt hjørnet

Ingen kan nekte for at det er godt med sommerferie, men det er ikke lenge til man er nødt til å se virkeligheten i øynene og innse at skolen starter igjen om bare få uker. Dette er ikke nødvendigvis en negativ ting – spesielt ikke dersom du er en av de som har fått studieplass på Rena til høsten. Du er kanskje nervøs, redd, eller kanskje du bare er spent og gleder deg – uansett, vil vi i den anledning gi deg litt ekstra informasjon som kan være nyttig til studiestart, for at ditt første møte med Rena skal bli så optimalt som mulig.

FADDERBLEKKA

Last ned fadderblekka HER

Last ned fadderblekka HER!

Som kommende student har du sannsynligvis fått årets fadderblekke tilsendt i posten, men den er også tilgjengelig digitalt for de som skulle ønske det. Her kan du lese om programmet for fadderuka, om studentsamfunnet og studentrådet, samt masse annet. Fadderblekka inneholder masse nyttig informasjon, og for nye studenter kan det ofte bli så mye at man bare skjønner halvparten av innholdet. Ingen grunn til bekymring, etter et par uker vil de fleste spørsmålene du sitter med bli besvart – og hvis ikke er det alltid noen som er tilgjengelig til å svare (som bringer meg til det neste punktet:)

FADDERE

Fadderene dine vil være din største kilde til informasjon på campus, og det anbefales å bruke de for alt det er verdt. Under fadderuka vil vi være tydelig markert i t-skjorter merket med hvilken linje vi studerer, så det kommer ikke til å være vanskelig å finne oss. Spør oss om hva som helst, kjøp pensumbøker av oss (ikke bruk halve stipendet ditt på flunkende nye bøker med mindre du vil/må) og bli venn med oss! Vårt hovedansvar under fadderuka vil være å sørge for at alle har det bra og trives i sitt nye hjem.

VERV OG ANDRE AKTIVITETER

Du kommer nok til å ha en del å gjøre med fagene du tar første semester, men du kommer likevel til å ha mye fritid. Til tross for at Rena er et lite sted, finnes det nok av ting du kan fylle tiden din med. Man kan blant annet påta seg et valgfritt verv, og der finnes det mye å velge mellom. Du kan blant annet jobbe frivillig på studentbaren vår, du kan ha en stilling i hovedstyret eller et av understyrene i Studentsamfunnet, du kan engasjere deg i studentpolitikk gjennom Studentrådet eller Studentparlamentet, og sist men ikke minst kan du som musikkstudent bli med på Rena Music-teamet! Verv er en flott måte å bli kjent med andre studenter på, og det er utrolig lærerikt og moro. Ellers arrangeres det ukentlige treninger i ulike idretter for medlemmer av studentsamfunnet, samt tilgang til bowlinghall og kulturhus med kino og ikke minst de flotte turområdene. Ikke vær redd for å kjede deg!

NYTTIGE SIDER

Og bare sånn i tilfelle du ikke har fått nok info allerede:

Facebook

Nettsider

Og ikke glem å laste ned studentsamfunnet sin egen app, ARENA, for info og oppdateringer gjennom hele studietiden din.

Vi håper alle våre nye studenter gleder seg til studiestart – det gjør ihvertfall vi!


2 Comments

  1. Evrynoee would benefit from reading this post

  2. Excellent weblog right here! Additionally your site rather a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink to your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© 2019 Rena Music

Theme by Anders NorenUp ↑