Musikkens dag og Movember

Musikkens dag Fredag 27.11.15

 

Nå i år er det blitt startet opp et nytt konsept her på Rena. Fem av våre musikkstudenter, (Johan Olsen, Jon Omstad, Gustav Gjærder, Sina Pettersen og Svanhild Skrede) har startet opp musikkens dag på Arena Bar, som nå har utviklet seg til en større gruppe som jobber med prosjektet. Dagen blir som en kort ”festival” for våre studenter, av våre studenter.

 

Vi har mange flinke musikere her på Rena, og gjennom musikkens dag har man mulighet til å melde seg på, og ha en live-opptreden med noen låter. For mange gir dette muligheten til å vise frem egenskrevne låter, og vise hva man faktisk driver med på musikklinjene. Mange av de som opptrer i løpet av dagen vil være artister fra skoleprosjektene i 2. og 3. Klasse (A&R og tverrfaglig), og blir som en ”presentasjon” av hva man har holdt på med i høst.

 

Påmeldingen til musikkens dag stengte i forrige uke, og det er 17 påmeldte som skal opptre. Musikkens dag starter kl 18.00 på Arena Bar, og dagen er bygget opp etter musikkstil og sjanger, slik at det det blir høyere stemning og mer fest ut over kvelden.

 

Musikkens dag slås også sammen med den årlige Movember-kåringen som holdes på Rena. Hvert år har vi en offisiell event på baren som skal være til for å gi oppmerksomhet til movember, og som skal hjelpe oss å samle inn penger til kreftforskning (les mer om ”No shave november” her). I sammenheng med dette eventet så kårer vi bla beste skjegg, i tillegg til at vi selger barter og barte-smykker.

 

Vi tror at dette vil være starten på en ny tradisjon her på Rena, og gleder oss veldig til musikkens dag den 27.11! Hvis du har lyst å se mer info om dagen, så kan du gå inn på eventet her. Vi håper så mange som mulig ønsker å delta, og bidra til at dette skal bli en flott dag.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *