Skrevet av: Trude Lunder og Ragnhild Eithun
Foto: Ragnhild Eithun

Som student på Rena har man mulighet til å være med på låtskrivercamper arrangert av musikkstudioet The Woods som ligger bare få meter fra Høgskolen. Flere av våre studenter er innom her både titt og ofte, hvor de får utfolde seg med produksjon og låtskriving. Studioet drives av Carl Henrik Wahl og Jonas Jensen som forøvrig også er assistentlærere på lydproduksjons-faget ved Høgskolen.

– Dette er en fin mulighet både for oss og studentene. De kommer med friskt pust og mange nye innspill, samtidig som at studentene får prøvd seg på både låtskriving og produsering i studio, samt å delta på camper vi arrangerer her. De som er interesserte og engasjerte har muligheten til å ta del i det miljøet vi prøver å skape her, sier Carl Henrik.

Carl Henrik forteller videre at de ikke stiller noen krav til forkunnskaper for å delta på sessions og at de gratis låtskriver campene også er åpne for alle. Likevel mener han at det er viktig at man er engasjerte og motiverte til å gjennomføre prosjekter da dette er noe de fokuserer på. Alle får sjansen om de ønsker å delta, og de som føler de mestrer det er ofte å se på huset.

Carl Henrik i studio

Christina Størmer Papatheocharis går 1. året på Music Business Management og er en av de som ofte er innom The Woods på fritiden sin. Hun er nå på sin 3. låtskrivercamp og har vært her onsdager og torsdager stort sett hver uke siden hun deltok på sin første camp. I studio har hun fått muligheten til å jobbe med artister, produsenter og låtskrivere utenfra, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Christina forteller at hun ikke hadde laget noe musikk før hun begynte på Music Business Management, og at sin første sang har hun skrevet her på Rena.

Temur i session hos The Woods

– Det er interessant å lære om denne delen av bransjen også, jeg synes derfor det er fint at jeg har muligheten til å engasjere meg her selv om jeg studerer Management og ikke Production, avslutter Christina.