Nik-O slipper sin andre singel “Super Saiyan”

Etter å ha gitt ut debutsingelen i 2018, var tidligere Music Business-student Sander Nikolai Jonassen endelig klar med oppfølgeren forrige uke, kalt “Super Saiyan”. Låten er produsert av tidligere Music-Business student Thomas Olsen Gismarvik, kjent under Mindblwn. Sander har opptrådt en rekke ganger de siste årene, som blant annet på vår egen Arena bar ved flere anledninger. Han driver med teknisk rap, og har stort fokus på tekstene i musikken sin. Låten som fikk han til å begynne med rap er “Worldwide Choppers” av Tech N9ne, og i dag henter han inspirasjon fra rappere som Logic og Denzel Curry. Nik-O har følgende å si om den nye låten sin:

“Super Saiyan ble skrevet på et tidspunkt i livet hvor jeg følte at alt jeg gjorde var utilstrekkelig. Låten handler om å gå inn i seg selv og kanalisere sin indre styrke for å bli en enda bedre versjon av seg selv akkurat som en Super Saiyan”.

Tittelen på låten, “Super Sayian”, kommer fra anime-serien “Dragon Ball Z”, og beskrives som en avansert transformasjon hvor man finner en indre styrke man tidligere trodde var umulig. I låten kommer Super Saiyan-elementet fram fra og med andre vers hvor Nik-O maler lyriske bilder for lytteren om uovervinnelighet og styrke. Med den nye låten ønsker Nik-O å nå ut til et enda større publikum, og han jobber for tiden med ny musikk som skal slippes på nyåret. Sjekk ut “Super Saiyan” under:

Hør låta her!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *