Rebecca Gravdal (22) går Music Management 3.året på Høgskolen i Innlandet og er i tidsperioden Januar-Mars i praksis hos Warner Music Norway.

16732040_10154973795439919_1757405270_o
Hvilke arbeidsoppgave har du som praktikant?

Eg drive litt på med sosiale medier o.l., for typ Topsify, har dreve litt med å sende ut nyhetsbrev, og hente av og te inn info ogsånn for de. Nå for tiden drive eg mest å lære rep., prøve å skjønna kem som gjør ka, og lære kordan prosessene fungere. Faste oppgaver e å sjekke vårt rep. på topplister på ein daglig basis, og sende te huset sånn de sleppe sjekka sjøl. for eksempel. Ellers drikke eg kaffi og hørre sykt mye på Ed Sheeran

Hvordan var førsteinntrykket i Warner Music?
Førsteinntrykket har vært veeldig bra! Skikkelig hyggelige folk, og opptatt av at eg sko bli inkludert og føla meg velkommen. E jo alltid litt vanskelig å komma inn i ein heilt ny soisal krets, der alle kjenne kverandre fra før, men det går seg fort te.

Føler du du har fått et bein inn i den norske musikkbransjen?
Foreløpig føles det egentlig ikkje ut som eg har fått et bein på innsidå, snofle meg litt rundt rettere sagt. Men det e ein fordel å se ting fra innsiden og ikkje bare fra skolebenken. Ting e veldig annerledes enn ein ser for seg, og det e greit å kunna se ka som faktisk skjer .

Har du fått begynt å jobbe med nettverksbygging? Evt. hvor mye nettverksbygging driver du med?
Har fått vær med på et par situasjoner som har åpna for nettverksbygging (utover å bli kjent med de på kontoret), og du føle deg egentlig alltid litt dust. Va på ein fest der det va to klassekamerater der og, og det va sinnsykt mye mer chill. Du føle liksom at du har litt dine egne folk, og du føle deg ikkje lika «liten» og aleina. Ikkje at folk ikkje e superhyggelige og imøtekommende, men då har du hvertfall ein ice-breaker.