Quiz + Slippfest for UKA 2016

Annenhver torsdag arrangeres det quiz på vår studentbar, ARENA Bar. Denne torsdagen var intet unntak, men dagen var likevel ikke helt lik en ordinær quiz-kveld. Det ble nemlig arrangert slippfest for årets UKA på Rena i tillegg! I år blir UKA arrangert 7. – 13. mars, men programmet er allerede klart.

2016-01-29 00.30.45

Kvelden startet med quiz i regi av de nye quizmasterne, Sabine og Anders, som stilte oss diverse spørsmål innenfor kategoriene sex og samliv, dyreliv og vår egne Høgskolen i Hedmark. Intense diskusjoner og konsentrerte hjerner fylte rommet mens lagene kjempet for seier – men ikke misforstå, god stemning var det definitivt mest av!

Klokka nærmet seg slaget 00.00, og quizmasterne jobbet på spreng med å rette de ulike svarene de hadde fått inn, mens UKA-styret gjorde seg klar for å innta scenen. De 3 vinnerne ble annonsert og mottok sine priser – spesielt fornøyd var førsteplassen som vant gavekort på gensere fra musikknettsiden Rubato.no, en av sponsorene for kvelden.

2016-01-29 01.30.51

Deretter var tiden endelig inne: en kort presentasjon av UKA-styret ble gjennomført før leder og bookingansvarlig tok mikrofonen og annonserte programmet de hadde satt sammen, dag for dag. Tidligere hadde to av de største navnene, Sandra Lyng og Comet Kid, allerede blitt annonsert på UKA sin facebook-side, men godt oppmøte og interesse var det likevel denne kvelden. Spente studenter stod foran scenen og ventet (u)tålmodig, og utløste stor jubel for hver annonsering som kom. Spesielt mye glede ble uttrykt i baren da åpningskonserten med Hamargutten Unge Ferrari ble nevnt! UKA-styret fullførte på scenen med et lettet smil, og den gode stemningen holdt seg ut over kvelden.

Det fullstendige programmet som ble annonsert. For mer info, sjekk ut UKA 2016 – Rena på Facebook!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *