Tuba Tuba på besøk i UKA

UKA 2015 er nå godt i gang, og første konserten på planen var Tuba Tuba. De holdt et heftig show for oss på studentpuben i går (tirsdag). Som første konsert for UKA klarte de å legge lista høyt for resten av uka. En skulle ikke tro at ett band kunne ha såå mye sjarm, energi og talent!

tubatuba e giraOslo-bandet, som består av Stian Engen, Anders Løland, Truls Johnsen, Mats Oven, Syver Breiby og Trygve Drystad, er up-and-coming for tida. Den progressive stilen og norske popen faller i smak hos publikum, og de spiller for tiden konserter både her og der. En av de største konsertene deres for tiden blir holdt 13. Mars på Rockefeller. Konserten er del av promoteringen for den nye plata, og den 13. spiller de med Whales & This Lake, og har afterparty med Dj Ralph Myerz. For alle som er interessert i å få med seg et fett live-show, så kan det anbefales å ta turen.
Ellers for kvelden kan en godt si at man merket at studentene er på rena-tid. Studentene her er treige, og konserten måtte begynne noe senere en planlagt. Smh, studenter ass. Det at vi er litt sene veies heldigvis opp av den enorme fest lysten vår. Folk danset, sang med, og rett og slett bare tok en helt ut. Det var tross alt bare tirsdag!

tuba yoJeg fikk et kort ord med bandet etter konserten, og fikk bekreftet at de koste seg på Arenas scene. De har tidligere spilt konserter på denne størrelse, og synes det er en fin måte å få kontakt med publikum på. Vi klager hvert fall ikke, og noen av oss jentene kunne sikkert tenkt oss enda bedre kontakt med bandet!

 

 

Vi håper på å få Tuba Tuba tilbake til Rena ved en annen anledning, og fortsetter med UKA og annen moro frem til da!

Tuba e gira igjen

tuba som fan

tuba bro

skamgira på tuba

Noen bilder backstage med gutta og UKA-arbeiderne. Kule folk tvers gjennom

Tuba Tuba

Tuba Tuba og UKA crew

Gira trommis!

ennå mer gira på tuba trommer 

Studentene koser seg hvertfall

publikum yopublikum e stoka bro

 

White Houses’ reaksjon på å bli flasha for

flash yo

 


1 Comment

  1. white house bildet var veldig koslig. Hvis white house hadde hatt en facebookside burde det ha vært deres profilbilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

© 2019 Rena Music

Theme by Anders NorenUp ↑